8 Mart 2013 Cuma

ONLAR AŞIKTILAR ( 2 )


  • Ruhu ölmek le yaşamak arası gelgitlerde asılı,bakışları artık anlamsızlaşmış bir şekilde sigarasından ciğerlerine derin bir nefes daha çekerken uzun bir sessizlikten sonra devam ediyor kadın ''kabullendim'' diyor. ''Kocamın suçunu kabullendim,kızımız için,yuvamız için,geleceğimiz için''
  • Kadın üstlenir suçu.Kızı için,yuvası için,gelecekleri için.Canından çok sevdiği kızından ayrılmak,tutuklanıp ceza evinde yatmak pahasına.Kocasının ortağını öldürmekten tutuklanır ceza evine konulur,yargılanıp hüküm giyer.Çünkü yüreğinde kocasına, yuvasına,kızına duyduğu aşk her şeye değer. 
  • Adam bakar karısına ceza evinde.Avukatlar tutar.Parasız pulsuz bırakmaz,ziyaretlerini ihmal etmez.Mektuplar yazar karısına,her mektubunda kendisini çok sevdiğini,kızına çok iyi baktığını anlatır.Kadın yavrusunun,kocasının ve özgürlük hasretini azda olsa bu mektuplarla gidermeye çalışır.İple çeker bu hasretin biteceği günü.Kadın ceza evinde çile doldurmaya çalışırken,dışarıda sansasyon olmuştur bu konu.Kadın dostunu öldürmüş dedikoduları ayyuka çıkar.Akşamın geç saatinde kocasının ortağının kadının evinde ne işi varmış ki... mutlaka aralarında bir ilişki varmış ki...vs.Her kez inanmak istediğine inanmıştır.Oysa ki olayın gerek yüzü sadece karı koca arasındadır.Konunun yargıdaki şekli namus davasıdır.Dedikodular ise bir başkadır.Kadın ziyaretine gelen ailesine anlatamaz bile gerçeği ve herkez inanmak istediğine çoktan inanmıştır.Kendi ailesi tarafından dışlanıp bir zaman sonra aranıp sorulmaz.Dostunu öldürdü diye.Günler daha bir zor gelir artık kadına.Dostunu öldürdü diye namusuna ,iffetine halel gelmiştir,tertemiz ismi lekelenmiştir.Kadın bir değil milyonlarca kez ölür kederinden kahrından.Ne ise ki kocası biliyordur asıl gerçeği bununla teselli bulur.
  • Günler geçer.Bir zaman sonra kocası gelmez olmuştur ziyaretine.Mektupları kesilmiştir.Para göndermez olmuştur.Merak tan deliye döner kadın.Acaba o çok sevdiği kacasının başına bir hal mi gelmiştir.Acaba kızına bir şey mi olmuştur.Ölüp  ölüp yeniden dirilir kadın.Kocasına yazdığı mektuplar hep geri dönmüştür.Yoktur.Hiç bir haber yoktur.İyi gün dostlarıda hep terk etmiştir onu bu zor gününde.Kimseden bir haber yoktur.Üstelik parasız pulsuz da kalmıştır.Para karşılığı çamaşır yıkar ceza evinde ihtiyaçlarının temini için.Canı acır,yüreği acır,lakin bir çıkışı yoktur.Mektup bekler,ziyaret bekler,kızını kocasını bekler,havale ile para bekler.Bekler,bekler,bekler.Beklentisi bir mahkeme tebliği ile son bulur.Boşanma davası açmıştır kocası.O biricik aşkı ! ömrünü,onurunu,gururunu uğruna heba ettiği o civan erkeği .!Kahır doludur kadın,öfke doludur ve artık  sanki yarı ölüdür.Biricik aşkı manevi bir cinayetle onu öldürmüştür.Yüreğindeki o koskaca aşkın yerini,koskaca amansız bir acı doldurmuştur.
  • Aylar geçer,yıllar tamam olur.İşlemediği suçun cezası ceza evinde bitmiştir.Ceza evin den çıkış günü gelmiş kadın manen bir ölü olarak ceza evinden çıkmıştır.Çıkışından üç gün sonra kadın ceza evine geri döner.Soranlara .''Beni öldüreni öldürdüm.Aşkımı öldüreni öldürdüm'' der.Gazetede başlık haber,hemde büyük puntalı haflerle manşetten.
  • FALANCA GAZETE
  • CANİ KADIN CEZA EVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN KOCASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ
  • Kocasının ortağı olan sevgilisini öldürmekten hüküm giyen(felan felanca) isimli kadın cinayete doymadı.3 yıl ceza evinde yattıktan sonra ceza evinden çıktığının ikinci gününde kendisinden boşanmak isteyen kocasını tek darbe ile kalbinden bıçaklayıp öldürdü.Mühebbet hapisle yargılanacak olan daha önce adam öldürmekten sabıkalı cani kadın eşini öldürdükten sonra ''pişman değilim '' dedi. (felan felanca )nın  haberi
  • Peki  işlemediği bir suçun cezasını yattıktan ve  ceza evinden çıktıktan sonra ne olmuştuda kadın kocasını öldürüp tekrar ceza evine dönmüştü.ONLAR AŞIKTILAR. Bu aşıkların biri toprağa bir  ceza evine neden gömüldüler Hikayenin devamını merak ediyormusunuz. Devam edelimmi?

Hiç yorum yok: